Kampeerweekend 2023

Thema: Tropisch Paradijs

Doe mee met het 41e Feest- en Kampeerweekend!!!


Feest 9 juni :
Voor kinderen vanaf 6 jaar t/m groep 4: Vrijdag 9 juni, 16:00 – 21:00 uur (€10,00 per kind; niet leden betalen €20,00). We gaan er een gezellige boel van maken met allerlei leuke activiteiten. Kom in je tropische outfit, knutsel mee, ontmoet spannende tropische bewoners en laat je verrassen door allerlei activiteiten!

Kampeerweekend 10-11 juni:
Voor kinderen van groep 5 t/m 8: van 10 juni 14:00u tot 11 juni, 14:00u (€15,00/kind, €25,00 niet-leden). We zetten onze tenten op in de speeltuin, leggen spullen en slaapzak klaar voor de nacht, jagen de ouders van het terrein en dan gaan we tropisch feesten! En ‘s avonds natuurlijk een mooi kampvuur als afsluiting voordat we de tenten induiken! Trek je tropen-outfit aan en maak van je tent je eigen tropenparadijs! Doe je best en misschien win jij de prijs van het Vogelwijk Kampeerweekend!

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. Betaling vindt plaats via eenmalige machtiging. Vriendjes/vriendinnetjes die geen lid zijn kunnen zich inschrijven als er plaats is. In de speeltuin zelf vindt geen inschrijving plaats.

Wilt U meehelpen als vrijwilliger bij de organisatie van dit jaarlijks terugkerend evenement neem dan contact met ons op via een email naar  kampeerweekend@vogelwijk.nl  

Klik hier de flyer met meer informatie 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *