ActiviteitKampeerweekendNieuwsSb

Kampeerweekend 2024

Doe mee met het 42e Feest- en Kampeerweekend!!!

Vanaf maandag 13 mei  start de inschrijving voor het Feest van speeltuin Vogelenwijk voor groep 3-4 en het Kampeerweekend van speeltuin Vogelenwijk voor kinderen van groep 5 t/m 8.

De inschrijving sluit op dinsdag 9 juni. Na 9 juni kan er niet meer worden ingeschreven. Dan gaan we bekijken of iedereen geplaatst kan worden.

Inschrijfformulier

Alle leden ontvangen per email het inschrijfformulier.  Dat formulier is enige manier om in te schrijven.

Hulp van ouders is cruciaal

Elk jaar maken we tijdens het Feest en Kampeerweekend intensief gebruik van de hulp van ouders. Bij activiteitenbegeleiding, koken, eten serveren, nachtdiensten, opruimen. Zonder uw hulp is een leuk en succesvol feest en kampeerweekend niet mogelijk. Vooral de nachtdienst is moeilijk bemenst te krijgen, dus als u van kampvuur houdt… In het inschrijvingsformulier kunt u aangeven waar u ons bij wilt helpen. 

Wanneer u heeft aangegeven dat u ons gaat helpen, ontvangt u in de week voor het feest en kampeerweekend meer informatie.

Niet-leden
Niet-leden kunnen zich voor het feest of kampeerweekend alleen aanmelden wanneer zij worden aangemeld via een kind dat wel lid is. Ook niet-leden dienen door hun eigen ouders/verzorgers te worden ingeschreven via de link die zij van hun vriend(in) ontvangen.
Wanneer uw kind met een niet-lid wil meedoen, wilt u dan de email met link doorsturen naar de betreffende ouders/verzorgers? Bij voorbaat dank.

Voor meer informatie kunt U hier de flyer downloaden.

Wilt U meehelpen als vrijwilliger bij de organisatie van dit jaarlijks terugkerend evenement neem dan contact met ons op via een email naar  kampeerweekend@vogelwijk.nl  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *