Route

Algemene routebeschrijving naar de speeltuin.

Zie ook de kaart met Google Maps

Vanaf Rijksweg A 44 Den Haag-Wassenaar-Amsterdam, afslag Oegstgeest-Rijnsburg, rechtsaf richting Oegstgeest, bij rotonde rechtdoor de weg vervolgen, na circa 1 kilometer rijdt U langs een weiland. Na de stoplichten, via de Rijnsburgerweg, bevindt de Vogelwijk zich rechts van U.
Lees nu verder voor auto of fiets…

Vervolg voor de auto … 
Na deze stoplichten doorrijden en eerste afslag rechts nemen . U rijdt nu op de Lijsterstraat . Doorrijden tot aan het plantsoen en dan rechtsaf , de Leeuwerikstraat in, tot aan weiland , daarna linksaf tot aan het einde van de Nachtegaallaan.

LET OP BETAALD PARKEREN (NR. 7218 )

Van maandag t/m vrijdag geldt betaald parkeren.

U kunt ook na de stoplichten doorrijden tot aan de volgende rotonde en dan weer rechts af. Via het fiets/looppad kunt U de speeltuin bereiken. Afstand 150 meter. ’s Avonds na 19:00 uur en in weekenden kan er gratis geparkeerd worden  op de parkeerplaats van het Basalt Revalidatiecentrum. U dient dan wel een kaartje te nemen maar daarmee kunt U gratis uitrijden

Vervolg voor de fiets of lopend … 
Bij deze stoplichten direct rechtsaf , langs het weiland. U bevindt zich dan op de Nachtegaallaan. 250 meter verder aan het eind van deze laan bevindt zich de speeltuin.

Openbaar vervoer ( 9292ov.nl  en NS  )

Bussen 20, 21, 50 stoppen op de Rijnsburgerweg
Bus 37 en  57 stopt op de Wassenaarseweg bij de Blauwe Vogelweg