ActiviteitSb

Nieuwsbrief en 75 jaar speeltuin

Zaterdag 29 mei 2021,  bestaat de speeltuin 75 jaar
en dat is reden voor een leuke actie en …
gaan we ook klussen omdat het ook NLDOET dag is

BLOEMEN ACTIE

Alle kinderen mogen een bloem van multiplex komen ophalen bij Els in de speeltuin en kunnen deze dan thuis zo mooi en leuk mogelijk beschilderen.

Ophalen kan op woensdag -en zaterdagmiddagen al vanaf a.s. woensdag 5 mei.

Als de bloem beschilderd is dan vragen wij om deze weer terug te brengen op een woensdag-of zaterdagmiddag bij Els, het liefst vóór of op woensdag dag 26 mei ( Wel even de voor-en achternaam op de achterkant schrijven !)
Bloemen die later worden ingeleverd komen wel op het gebouw, maar i.v.m. aflakken pas later.

Op zaterdag 29 mei, tussen 13 en 16 uur, nodigen we alle kinderen die een bloem beschilderd hebben uit om naar de speeltuin te komen. Oudere kinderen liefst zonder ouders i.v.m. corona maatregelen en de rest van de ouders op afstand van elkaar. We gaan de beschilderde bloemen vast schroeven aan ons speeltuingebouw en dat zal een fleurig gezicht worden. Op die dag krijgt ieder kind dat een bloem heeft beschilderd een leuk jubileum cadeautje en wat lekkers!

NLDOET ZATERDAG 29 MEI van 11 uur – 13 uur

Ook op deze zaterdag vragen we aan de leden om te komen klussen in onze groene speeltuin.
Dit jaar moet een heleboel ligusterstruiken worden teruggesnoeid . Ze zijn nu bijna 4 meter hoog en we willen graag dat ze weer 2 meter hoog worden. Heb je een (grote) takkenschaar en/of een kettingzaag dan vragen we of jullie ons een paar uurtjes wil helpen met de ligusters een kopje kleiner te maken.

Als je kan helpen dan graag even aanmelden per email naar speeltuin@vogelwijk.nl  en daarbij even aangeven wat voor materiaal je kunt meenemen.

NIEUWE VLOER IN HET SPEELTUINGEBOUW

Nieuwe vloer
Helaas mogen wij nog geen activiteiten en feestjes (laten) organiseren in ons speeltuingebouw. We hopen dat er binnen enkele weken versoepelingen worden doorgevoerd. Omdat er nu toch geen activiteiten waren hebben wij, in de tussentijd, van de gelegenheid gebruik gemaakt om de gehele vloer van het gebouw te vernieuwen. Ook andere zaken zijn aangepakt zoals nieuwe binnendeuren en nieuwe commode hoek. Kom gerust eens kijken maar nog niet allemaal tegelijk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *