NieuwsSb

Werkzaamheden samenspeelproject

Vanaf 1 februari 2024 wordt er hard gewerkt aan het samenspeelproject.

Er zullen diverse aanpassingen worden uitgevoerd zodat de speeltuin meer inclusief wordt.
Hiervoor worden met name de diverse paden verbreed en voorzien van een halfverharding zodat er ook met een rolstoel overheen gereden kan worden.

Samenspeelproject-8a

Tevens komt er rond het achterste wilgenbos een Sjeesbaan van klinkers waarop met fietsjes, traptrekkers en rolstoelen gereden kan worden. Daarnaast nog diverse andere kleinere aanpassingen waarvoor de komende tijd het een en ander aan ophoogzand en halfverharding en stenen aangevoerd zullen worden.

Sjeesbaan
Sjeesbaan


Vanaf 1 februari wordt gestart met graafwerkzaamheden en vanaf 5 februari worden de diverse materialen aangevoerd. Dit alles zal worden uitgevoerd door Hoveniersbedrijf Vertumnus

Met deze werkzaamheden wordt het eerste deel van het project uitgevoerd en in de loop van dit jaar zullen er nog diverse aanpassingen worden door gevoerd. Er lopen nog een aantal subsidie aanvragen en wat we verder nog dit jaar kunnen doen is afhankelijk van de bijdragen die we nog hopen te ontvngen.

Tijdens de werkzaamheden zal de speeltuin zoveel mogelijk geopend blijven en af en toe zullen er bepaalde gebieden/toestellen niet bereikbaar zijn.

Klik hier om de vorderingen te bekijken

Het samenspeelproject wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande instanties:

 

€50.000

€ wordt bij opening bekend gemaakt

Schipholfonds
€10.000
€ 10.000

Druckerfonds

€50.000

Samenspeelnetwerk

€1500
€10.000
€15.000

€ 1700
Leden van Speeltuin Vogelenwijk 
en 
€ 700
Wijkbewoners Vogelwijk

€ 15.000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *